Bonaire Sea View Apartment
Spacious Seaview Apartment on Divers Paradise Bonaire

HET CONSULT

De eerste behandeling neemt één tot anderhalf uur in beslag. De behandeling begint met een gesprek waarbij een uitgebreide anamnese wordt afgenomen. Daarna wordt met behulp van testampullen via een spierspanningstest bekeken wat de aard en oorzaak is van de disbalans. Dit onderzoek vindt gekleed en meestal liggend plaats. De inhoud van de testampullen varieert van vitamines, mineralen en sporenelementen tot hormonen, toxische stoffen, allergenen en enzymen.Ook allerlei ziektekiemen in homeopatische vorm (nosodes) worden gebruikt.
Nadat de disbalansen zijn opgespoord wordt gezocht naar natuurlijke methodes zoals Quantum Touch, Reiki, drukpuntmassage enz. en/of preparaten om de disbalans op te heffen. Bij natuurlijke preparaten kunt u denken aan een homeopatisch middel, een kruid of een vitamine/mineralensupplement. De preparaten moeten meestal geslikt worden tot de volgende behandeling om tot een duidelijke verandering van het klachtenbeeld te komen. Bij het vaststellen van de juiste medicatie is het van belang de medicijnen en supplementen die u al slikt mee te testen.
Wij verzoeken u dan ook deze middelen altijd mee te brengen.

Na een aantal behandelingen zullen er steeds minder ampullen reactie geven. Ervaring leert dat hoe gezond iemand ook is, er altijd wel een paar ampullen reageren omdat relatief kleine verstoringen al in een vroeg stadium opgespoord en behandeld kunnen worden. Hierdoor kan de methode van TOTAAL BALANS profylactisch worden aangewend en kunnen veel gezondheidsproblemen worden voorkomen.

Aanvullende informatie

Het is mogelijk dat u na de behandeling of bij aanvang van medicatie reacties ervaart in de vorm van aanvangsverergering. Slechts een klein deel van de mensen heeft hier last van, houden deze klachten echter langer dan 1-2 weken aan, dan is het verstandig de dosering in overleg met de therapeut aan te passen.

Het spreekt voor zich dat u bij ernstige klachten uw arts of specialist dient te raadplegen en dat de natuurlijke ondersteuningen niet bedoeld zijn om uw bestaande reguliere medicatie te vervangen. Mochten er bij een consult ernstige zaken aan het licht treden, dan zult u door ons worden doorverwezen naar uw arts of specialist voor nader onderzoek en/of behandeling.

Ik ben lid van een erkende beroepsvereniging waardoor de meeste zorgverzekeraars de consulten geheel of gedeeltelijk vergoeden. Voor meer informatie kunt U altijd contact met mij opnemen.


Totaal Balans
Het Consult
Persoonlijke informatie
Behandel Methodes
Contact
Links
home

 


Top | Home

Totaal Balans | Het Consult | Persoonlijke informatie | Contact | Links

 

Lenneke de Jager
Bergweg Noord 63
2661 CN Bergschenhoek
Zuid-Holland. (Bij Rotterdam)
  Tel: +10 522 0208
E-mail: