Bonaire Sea View Apartment
Spacious Seaview Apartment on Divers Paradise Bonaire

PERSOONLIJKE INFORMATIE

Mijn naam is Lenneke de Jager-Koopman. Ik ben getrouwd en heb drie volwassen kinderen.

Ik ben zo'n dertig jaar geleden begonnen in de verpleging. Prachtig en bevredigend werk, maar ook zag ik dat het reguliere systeem beperkingen heeft. Chirurgische ingrepen, medicijnen en allerlei behandellingen zijn vaak noodzakelijk maar daarnaast zag ik vaak mensen toch niet helemaal de oude worden. Mensen bleven vermoeid of hielden pijn, konden soms ook emotioneel zichzelf niet meer op de rails krijgen.

Daardoor kreeg ik steeds meer belangstelling voor natuurlijke geneeswijzen. Het boeiende daarvan vond en vind ik het holistisch werken: mensen helpen om lichamelijk, emotioneel en geestelijk weer in balans te komen. Via Touch for Health, Reiki en andere opleidingen ben ik terecht gekomen bij de driejarige opleiding Totaal Balans. Daarna ben ik lid geworden van een goede beroepsvereniging (de LVNG) vanwege het contact met collega's, de bijscholingen maar ook omdat de meeste zorgverzekeraars het consult geheel of gedeeltelijk vergoeden. Ook ben ik aangesloten bij de TBNG en de RBNG (tuchtrecht en registratiekamer).

Lenneke Interieur

Ik heb inmiddels heel wat bijscholingen gedaan zoals NLP en hypnose; Quantum Touch; werken met symbolen en coderingen; orthomoleculaire bijscholingen; Motoric remedial teaching enzovoort, en in februari 2009 ben ik begonnen met de opleiding Cranio Sacraal therapie.

Ik werk met mensen, maar ook met honden, katten en paarden.

Mijn praktijk is een houten tuinhuis achter in de tuin onder de berkebomen waar het heerlijk rustig is en dus erg prettig werken. U bent van harte welkom!


Totaal Balans
Het Consult
Persoonlijke informatie
Behandel Methodes
Contact
Links
home

 


Top | Home

Totaal Balans | Het Consult | Persoonlijke informatie | Contact | Links

 

Lenneke de Jager
Bergweg Noord 63
2661 CN Bergschenhoek
Zuid-Holland. (Bij Rotterdam)
  Tel: +10 522 0208
E-mail: